Aktiviteter

Vi har mange aktiviteter, kanskje er det noe som passer for deg? Hvis ikke, kjenner vi til mange aktiviteter som tilbys av andre organisasjoner i Sandnes.
sprakverkstedet

Språkverkstedet

Hver torsdag, 52 uker i året i 7 år, har norske samtalepartnere møtt innvandrere til samtaletrening på Menighetssenteret (Eidsvollgate 44, Sandnes). Det er ikke skole, vi bare snakker sammen.
Vi har åpent hus mellom 17.00 og 19.00, enten du vil være med på språkverkstedet eller bare snakke med oss om alt vi driver med. Det er ingen påmelding, bare kom, spør etter Elling, han er alltid der.
h%C3%A5ndarbeidsgruppe%2025x18%20(1)

Håndarbeidsgruppe

Hver mandag møtes en gruppe kvinner til forskjellige håndarbeidsaktiviteter. De lærer å bruke symaskin, hekler og strikker. Barna kan gjerne være med, vi har eget lekerom og barnepass. 
Ta gjerne kontakt med Titi Shishay 450 67 968 titi@sprakverksted.no hvis du vil vite mer. Ingen påmelding, det er bare å komme :-).
Neste møte mandag 20. november.
sv%C3%B8mming

Svømmeopplæring for kvinner og jenter

Svømmeundervisning for kvinner og jenter.
Hver tirsdag i skoleåret er det forskjellige grupper med svømmeundervisning for kvinner og jenter på Øygard skole. Ta kontakt med Elmira Javadi, 919 19 597 elmira@sprakverksted.no hvis du vil være med. 
Neste gang er tirsdag 21. november.
tirsdagssprell

Tirsdagssprell

Sandnes menighet arrangerer hver uke Tirsdagssprell for barnefamilier på Menighetssenteret. Alle barnefamilier er hjertelig velkomne.
17.00 Småbarnssang (1-3 år) og MiniGospel (4-8 år)
17.35 Samlingsstund med bibelfortelling for barna
17.45 Middag
Middag koster 30,- pr. person, maksimum 100,- for en familie. Påmelding til middag senest kl. 10.00 samme dag på sms til 46 78 28 51 (Kristin Henriksen) med informasjon om hvor mange voksne og barn som skal spise. Vipps for middag til 15111 (Sandnes sokn).
Neste tirsdagssprell er 21. november.
turgruppe%204x3

Turgruppe for kvinner

En ettermiddagstur i nærområdet annenhver uke, oppleve norsk turkultur, sosialt samhold og samtaletrening med norske turvenner. To ganger i løpet av sommerhalvåret blir det heldagstur til noen av de kjente turmålene i regionen. Ingen påmelding, det er bare å møte opp :-).
Ta kontakt med Elmira Javadi, 919 19 597 elmira@sprakverksted.no om du vil vite mer.
Følg med her eller på Facebook for informasjon om neste tur.
trimgruppe

Trimgruppe for kvinner

Hver fredag kl. 17.00 i sommerhalvåret møtes vi på lekeplassen i Sandvedparken for en lett trimtur til Ganddal og tilbake. Ved trimapparatene på halvvegen blir det ei ekstra økt. Det er bare å møte opp! Ta kontakt med Elmira Javadi, 919 19 597 elmira@sprakverksted.no. for mer informasjon.
Trimgruppa har nå avsluttet for vinteren, vi starter opp igjen når våren kommer, følg meh her eller på Facebook.
mannsgruppe

Mannsgruppe

Vi bruker gymsalen på Trones skole hver onsdag 19.00 - 21.00 til å spille volleyball, innefotball, basketball og andre aktiviteter. 
Kontakt Alshiekh, 46 72 32 03, alshiekh@sprakverksted.no hvis du vil vite mer.
Ingen påmelding, det er bare å komme :-).
Neste møte er onsdag 22. november.  
aerobic

Aerobic for voksne kvinner

Hver torsdag kl. 19.30 - 20.30 i skoleåret møtes voksne kvinner til aerobictrening i gymsalen på Trones skole sør. Aerobic er enkle treningsøvelser til musikk, en trivelig måte å komme i bedre form på. Du behøver ikke ha prøvd aerobic tidligere og trenger ikke være i spesielt god form, vi holder et rolig tempo og du bestemmer selv hvor hardt du vil trene. Ta kontakt med Elmira Javadi, 919 19 597 elmira@sprakverksted.no hvis du vil vite mer. Ingen påmelding, det er bare å komme.
Neste samling er torsdag 24. november.
temakveld%2016x9

Temakveld for kvinner

Månedlige temakvelder hvor innvandrerkvinner kan dele erfaringer og lære mer om samfunnet de lever i. Det kan være alt fra norsk matkultur til janteloven, viktige nyheter, førstehjelp, digital kompetanse, trivsel og velvære og hva som helst annet som kan være av interesse.
Kontakt Elmira Javadi hvis du vil vite mer, 919 19 597 elmira@sprakverksted.no.
Neste temakveld blir annonsert her og på Facebook.
Folkedans%20illustrasjon%2016-9

Internasjonal folkedans

En gruppe i Sandnes menighet som gjerne kalles 'vennedansen' møtes en gang nesten hver måned i skoleåret på Menighetssenteret 19.00 - ca 22.00. De har dyktige instruktører og lærer seg dans til folkemusikk fra mange land. Det er mye ringdanser og rekkedanser, så du trenger ikke være par for å bli med. Det er alltid en sosial samling med litt mat og kaffe til slutt. Dansingen er ikke vanskelig, det legges mest vekt på det sosiale :-). Send en melding til Alv Aanestad på 97 50 20 64 hvis du vil være med. 
I høst blir det vennedans på Menighetssenteret, Eidsvollgata 44, onsdag 20. september og 1. 15. og 29. november.